اگر با علائمی مثل احساس خارش و سوزش در ران پا، تشدید درد هنگام راه رفتن یا ایستادن، بی حسی و ضعف کمر، درد سیاتیک، تشدید درد کمر هنگام عطسه یا سرفه کردن، اسپاسم عضلانی و دردی که هنگام استراحت نیز کاهش پیدا نمی کند، مواجه شده اید، شما به دیسک خفیف دچار هستید. برای بهبود دیسک خفیف روش های درمانی زیادی وجود دارد. فیزیوتراپی برای دیسک کمر خفیف، بهترین روش معالجه بدون دارو و جراحی است.
یکی از نکات جالب درباره دیسک کمر خفیف این است که اغلب تان حتی نمی دانید به این مشکل مبتلا هستید. وقتی علائم را پیگیری می کنید، متوجه دیسک خفیف می شوید. دیسک کمر خفیف بیماری است که بیشتر در افراد مسن اتفاق می افتد. دلیل این مسئله افزایش سن و خشک شدن تدریجی دیسک ها می باشد. دیسک کمر خفیف، منجر به از دست رفتن توان و انعطاف پذیری در کمر می شود.
فهرست مطالب
اگر تا به امروز ویزیت نشده اید لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید تا همکاران ما با شما تماس گرفته و زمان ویزیت آنلاین رایگان را با شما هماهنگ نمایند.
از نظر بیماران، فیزیوتراپی برای دیسک کمر خفیف، مناسب ترین روش بهبودی است؛ زیرا نیازی به جراحی نیست و با چند تکنیک فیزیوتراپی درمان می شود. فیزیوتراپی یک انتخاب آگاهانه و درست برای درمان بیماری های اسکلتی و عضلانی است. به خصوص وقتی در مراحل اول، شناسایی شود، بیماران به نتایج مطلوبی دست پیدا می کنند.
درست است که روش های درمانی دیگری برای معالجه دیسک کمر وجود دارد؛ اما اغلب بیماران ترجیح می دهند از فیزیوتراپی برای دیسک کمر خفیف استفاده کنند. دیسک کمر خفیف در نتیجه ترک های کوچک در لایه بیرونی دیسک به وجود می آید. در این حالت دیسک ها سالم و هنوز از حالت طبیعی خود خارج نشده اند. در صورتی که به درد های سیاتیکی مبتلا هستید، این علامت دیسک خفیف است. قبل شروع درمان، متخصص از طریق ام آر آی تشخیص می دهد که آیا شما دیسک کمر خفیف دارید یا نه. سپس ایشان راهکارهای درمانی را پیش روی تان قرار می دهد.
به طور کلی هدف فیزیو تراپی برای دیسک کمر خفیف؛ آموزش روش های صحیح بلند کردن اشیا، راه رفتن، ایستادن، تقویت عضلات کمر، ساق پا و شکم است. فیزیوتراپیست ها با ورزش و تمرینات تقویتی به کشش و افزایش انعطاف پذیری ستون فقرات بیماران کمک شایانی می کنند. مهم ترین متدهایی که فیزیوتراپ ها برای درمان دیسک کمر خفیف به کار می برند، عبارت است از؛
فیزیوتراپی برای دیسک کمر خفیف، یکی از بهترین شیوه های درمانی است. اغلب بیماران برای بهبود درد و آسیب های ناشی از دیسک کمر، آن را ترجیح می دهند. در فیزیوتراپی دیسک کمر خفیف، انجام تمرین های ورزشی و استقامتی همراه فیزیوتراپی با دستگاه، تاثیر بسیار بالایی در بهبودی دیسک کمر دارند. هر چند روش های دیگری چون دارو درمانی، جراحی و تزریق استروئید وجود دارد؛ اما فیزیوتراپی باعث بهبودی و عدم بازگشت درد کمر است و کمک می کند تا از عوارض روش هایی مثل دارو درمانی ایمن باشید.