بسیاری از افراد زمانی که درد در ناحیه کمر یا ستون فقرات دارند ترجیح می دهند ازکایروپراکتیک یا درمان های دستی کمک بگیرند. درمان دستی یا کایروپراکتیک زیر شاخه درمان های مکمل می باشد. با این روش به راحتی می توان بیماری مربوط به دیسک کمر را درمان کرد. در این نوشتار قصد داریم به تعداد جلسات کایروپراکتیک بپردازیم.
فهرست مطالب
پیش از اینکه به تعداد جلسات کایروپراکتیک بپردازیم باید با کایروپراکتیک آشنا شوید. مشکلات مربوط به سیستم اسکلتی بدن انسان با این روش به آسانی درمان می شوند. این روش موجب می شود که فشارهای عصبی به ویژه در ناحیه ستون فقرات کاهش یابد. متخصصین حرفه ای که از این شیوه درمانی استفاده می کنند باید حرکات خاصی را روی بدن بیمار انجام دهند. آنها نرمش های ساده ای را به بیمار می آموزند. در این شیوه درمانی دارو نقشی ندارد و امکان دارد یک حضور کارشناس تغذیه به بیمار پیشنهاد شود. درمان کایروپراکتیک معمولا حرکات دست درمانگر روی بدن بیمار را نشانه می گیرد و روی آن متمرکز می شود. برای این کار ابتدا بیمار روی تخت مخصوصی دراز می کشد و با دست ها به قسمت هایی خاصی از بدن نیرو وارد می شود. معمولا با فشارها مفاصلی که درست حرکت نمی کنند و قفل شده اند بهبود می یابند.
پزشک برای تشخیص کایروپراکتیک ابتدا ستون فقرات بیمار را معاینه کامل می کند. اگر مشکلی در ناحیه ستون فقرات داشته باشید به آسانی تشخیص می دهد. امکان دارد برای تشخیص بهتر از متد یا ابزار های گوناگونی استفاده شود. تمام روش های درمانی توسط پزشک کایروپراکتیک انجام می شود و هیچگونه عوارض و خطری برای بیمار ایجاد نمی شود. لازم به ذکر است بدانید تمام نشانه های بیومکانیکی در رادیوگرافی مشاهده می شود. علاوه بر این اگر بیمار درگیر کجی استخوان باشد در رادیوگرافی کاملا مشخص می شود. بعد از اینکه پزشک معاینه کامل را انجام داد، تشخیص نهایی را به شما اطلاع می دهد. به یاد داشته باشید افرادی که پوکی استخوان خیلی شدید دارند بهتر است از این روش درمانی استفاده نکنند.
انواع متفاوتی از ورزش ها و تمرین ها برای بیمارانی که تحت درمان کایروپراکتیک دیسک کمر می باشند، وجود دارد. این گونه تمرین ها به دو گروه باز شدن ( اکستنشن) و خم شدن (فلکشن) تقسیم بندی می شود، به عنوان مثال:
تمرین هایی از کایروپراکتیک دیسک کمر که برای کاهش درد استفاده می شوند، عبارتند از :
کایروپراکتیک دیسک کمر کاربردهای زیادی دارد. از جمله مهمترین کاربردهای آن عبارتند از:
تعداد جلسات کایروپراکتیک و طول درمانی آن به عوامل متعددی بستگی دارد. عوامل مهمی مانند: