به جای پاسخ به این پرسش که آیا فیزیوتراپی خوبه، باید در اصل به فلسفه ایجاد تکنیک های فیزیوتراپی توجه کرد. فیزیوتراپی به عنوان یک رشته پزشکی، توانسته بسیاری از اختلالات و مشکلات اسکلتی، عصبی و ماهیچه ای بدن را درمان کند. شاخص ترین ویژگی فیزیوتراپی، پیشگیری از تشدید آسیب های جسمی است. کیفیت زندگی بیمارانی مثل ضایعه های نخاعی، فلج های مغزی، دیسک کمر و گردن، بیماران جراحی شده و سایر صدمات، به کمک فیزیوتراپی بسیار بهتر شده است.
اگر به نقش فیزیوتراپی در تسریع روند بهبودی بیماران دقت کنید، کاملا می توانید به پرسش آیا فیزیوتراپی خوبه، پاسخ مثبت داد. فیزیوتراپی یکی از بهترین روش های فوق العاده برای درمان و بازسازی عملکرد فیزیکی است. در حال حاضر در تمام کشورها، فیزیوتراپی برای بیمارانی که از آسیب های جسمی رنج می برند و مجبور هستند بهای سنگینی را برای روش های درمانی دیگر مثل دارو درمانی یا جراحی بپردازند، بهترین گزینه است.
تجربه بیمارانی که از متد فیزیوتراپی برای بهبود و تسکین درد های جسمانی خود استفاده می کنند، می تواند جواب آیا فیزیوتراپی خوبه، را به خوبی بیان کند. سال های زیادی است که تکنیک های فیزیوتراپی برای پیشگیری از عود مجدد دردها و آسیب های بیماران استفاده می شوند. اغلب بیماران داوطلبانه فیزیوتراپی را به عنوان یک شیوه درمانی کارآمد انتخاب می کنند؛ زیرا نتایج درخشان آن را در بهبودی انواع آسیب ها مشاهده کرده اند. بیماران گاهی فیزیوتراپی را یک گزینه درمانی مستقل در نظر می گیرند و گاهی نیز آن را به عنوان یک درمان مکمل به کار می برند.
فهرست مطالب
بارزترین دلیلی که می توان با آن به پرسش آیا فیزیوتراپی خوبه، پاسخ داد، شمردن فواید و مزایای فیزیوتراپی است. وقتی که بتوانیم مهم ترین محاسن فیزیوتراپی را برای بیماران بازگو کنیم، آنان نیز دیگر درباره امتیازهای این روش درمانی دچار شبهه نخواهند شد. از شاخص ترین مزیت های فیزیوتراپی می توان به موارد ذیل اشاره کرد.
هزینه های فیزیوتراپی نسبت به سایر روش های درمانی مثل دارو درمانی و عمل های جراحی کمتر است. با توجه به میزان آسیب دیدگی و نیاز، بیماران می توانند با قیمت های مناسب از خدمات فیزیوتراپی بهره مند شوند.
چرا فیزیوتراپی خوب است؟ اگر به درمان انواع آسیب هایی که با فیزیوتراپی امکان پذیر شده است، توجه کنید، متوجه علت موفقیت روش های فیزیوتراپی در معالجه و بهبودی انواع مختلف بیماری های فیزیکی و عصبی خواهید شد. از جمله بیماری هایی که با فیزیوتراپی درمان آن ممکن شده، عبارت است از:
آیا فیزیوتراپی خوبه، یکی بحث انگیزترین سوالاتی است که قبل موفقیت تکنیک های فیزیوتراپی در درمان انواع آسیب های جسمی و عصبی، دهان به دهان می چرخید. بعد از اینکه بیماران زیادی با مشکلات حاد یا مزمن خداحافظی کردند یا در زمینه بیماری های اسکلتی مثل دیسک کمر، گردن، ستون فقرات، زانو، مفصل ها با فیزیوتراپی درمان شدند، دیگر بر کسی فواید فیزیوتراپی پوشیده نماند. انتخاب و ترجیح فیزیوتراپی برای درمان جایگزین برخی از متدهای درمانی مثل دارو و عمل جراحی شد. اطمینان به فیزیوتراپی زمانی بین بیماران بیشتر شد که از آن برای درمان مشکلاتی مثل سکته های مغزی، ضایعه های نخاعی و بیماری های ریوی و قلبی به کار رفت. به طور کلی فیزیوتراپی در بالا بردن کیفیت زندگی بیماران نقش فوق العاده ای داشته است.